shadow

În ultima partidă a etapei a XI-a din Liga II de fotbal, ASA Tîrgu-Mureș întâlnește luni, 9 octombrie, de la ora 17.30, la Mioveni, formația locală CS. După disputarea celor 9 partide ale aceste runde mureșenii ocupă locul 5, cu 18 puncte, la 10 de liderul Hermannstadt, 7 de Dunărea Călărași și la 3 de ocupantele locurilor 3 și 4, Chindia Târgoviște și Academica Clinceni. Argeșenii se află la doar un punct în urmă și o eventuală victorie ar coborî-o pe ASA încă un loc. Rezultatele obținute de cele două în etapele precedente dau ca favorită echipa gazdă, care a învins cu 3-2 Luceafărul Oradea în meciul precedent disputant pe teren propriu, după care au obținut 3 puncte la Timișoara, 2-0 cu Ripensia.

De partea cealaltă, formația mureșeană a obținut doar două puncte în ultimele două partide: un 0-0 cu Chindia pe Trans Sil și un 1-1 obținut în extremis tot pe teren propriu cu Academica Clinceni. Așadar, doar câte un punct acasă cu cele două echipa aflate în fața lor în clasament. Între cele două mureșenii au fost surclasați cu 4-0 de Metaloglobus București și echipa se prezintă ca una în declin, aproape de dispariție.

A fost părăsită în ultima perioadă de nu mai puțin de 7 jucători dintre obișnuiții titulari ai începutului de campionat și nu este amenințată doar de coborârea în clasament. Clubul așteaptă în aceste zile și decizia legată de eventualul faliment, lucru care ar duce la dizolvarea tuturor echipelor.

Așadar, la Mioveni se va juca și cu gândul dacă va fi ultima partidă a echipei.

Autor

SportulMuresean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *