shadow

Echipa de fotbal ASA Tîrgu-Mureș își continuă „ieșirea din decor” din sezoanele precedente. După ce a ratat aproape dubios un titlu istoric în urmă cu doi ani, a intrat într-o degringoladă totală. A ieșit din postura de vicecampioană în evidență în primul rând prin ritmul în care a schimbat antrenorii, indiferent de rezultate. Cu cinci antrenori într-un sezon în care șansele de supraviețuire erau din start serios compromise, meciurile cu mureșenii erau sursă de câte 3 puncte pentru majoritatea adversarelor. Culmea, acestea nu au fost obținute tocmai de cele care au încheiat în plutonul fruntaș și au evoluat în cupele continentale. Steaua (FCSB) a obținut doar două puncte, și acelea chinuite, încheiate 1-1, în care au fost conduși de fiecare dată, Dinamo a fost prima echipă în fața căreia mureșenii au obținut puncte, iar campioana Viitorul a reușit un singur punct pe Trans Sil.

Retrogradarea a venit oarecum firesc. ASA și-a anunțat din strat intenția de a reveni pe prima scenă, cu un director „versat”, Dinu Gheorghe „Vamă”, care și-a adus un antrenor considerat cu experiență în Liga II, Bálint László. După doar șase etape s-a renunțat la serviciile acestora, din motive doar de conducere cunoscute. Echipa se află pe un loc fruntaș, dar jocul lasă de dorit. Felul în care este administrat clubul ridică în schimb multe semne de întrebare. Mijloacele de comunicare (site oficial) au fost suspendate, iar pe pagina echipei de pe site-urile de specialitate apar antrenori ca Dan Alexa, pe sport.ro, sau clubul mureșean este ignorat pur și simplu. Este o atitudine normală din momentul în care comunicarea cu cei responsabili este dificlă, sau chiar imposibilă. Rămâne de văzut cu ce conducere, administrativă sau tehnică vor aborda mureșenii etape următoare, în care vor întâlni câteva echipe fruntașe. Vineri se deplasează la Pitești, după care urmează vizita celor de la Chindia Târgoviște. O altă problemă care se ridică pentru viitor, este cea a susținerii echipei. Puținii suporteri rămași își exprimă dezamăgirea față de tot ceea ce se întâmplă cu echipa fanion a orașului și tribunele vor fi probabil tot mai goale.

 

 

Autor

SportulMuresean

Comments

  1. Barni    

    Pacat ca nu exista cineva, un om de afaceri care sa preia echipa fanion al orasului. Nu avem nici o echipa nici stadion. Rusine, rusine, rusine !!!

  2. DASCAL FRANCISC    

    CREDIBILITATE ZERO,CONDUCATORII NISTE NULITATI,TOATA ISTORIA FOTBALULUI MURESEAN FACUT DE RAS.ACEASTA ECHIPA NU SE NUMESTE A.S.A SE NUMESTE F.C.M ADICA FOTBAL CLUB MAIOR !!!!!!!!!!!! SINGURA SALVARE FALIMENTUL!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *