shadow

Cu puțin timp în urmă, clubul de baschet masculin BC Mureș Tîrgu-Mureș își anunța definitivarea lotului. Primele meciuri ale noului sezon vor avea loc peste doar o săptămână, când va organiza Cupa Mureș, care se va disputa în 7-8 septembrie. După reunirea lotului, în 20 august, de la sosirea străinilor rămași, a doua zi, lotul a suferit deja două modificări importante. Este vorba despre doi dintre jucătorii străini, care au și fost înlocuiți. Mai întâi, o primă „supriză” a reprezentat-o gestul americanului LaMarcus Reed, care și-a anunțat revenirea în „junglă”, după care a semnat cu un club din Israel. A urmat cel de-al doilea american Darius Hargrove, care înainte de reunire s-a decis să se retragă din activitate, urmând să se ocupe de copii. Nevoită pe ultima sută de metri, conducerea a găsit rapid soluții, aducând în locul acestora alți doi americani.

Primul a fost Demarius Bolds, fundaș care vine din prima ligă din Grecia, de la formația GS Lavrio, unde a avut medii statistice foarte bune în cele 26 de partide jucate. Bolds a mai jucat anterior în campionatele din Cehia, Turcia, Irak.
Al cincilea străin este Deven Mitchell, în vârstă de 32 de ani, care vine din campionatul României, ultima oară la Dinamo Bucureşti, dar a mai evoluat în perioada 2009-2013 la Gaz Metan Mediaș. După cum se știe, ceilalți trei sunt Goran Martinic, Alexandar Mladenovic şi Milivoje Mijovic, care au efectuat deja primele pregătiri cu echipa. 

O nouă imagine și speranțe de mai bine

Altă schimbare survenită înaintea debutului este cea de imagine. Logoul vechi din ediția 1994-95, conceput ingognito, în criză de timp, a fost înlocuit cu unul modern, conceput de către Baba Oliver, de la firma Oligraf.

Autor

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *