shadow

În etapa a II-a din Liga 2 de fotbal, ASA Tîrgu-Mureș a învins cu 6-0 la Suceava, pe Foresta. La pauză rezultatul a fost de 3-0 în favoarea formației pregătite de Bálint László. Golurile au fost înscrise de Paul Iacob (min. 27, 45), Cornel Ene (min. 35), Alex Boiciuc (min. 52), Robert Băjan (77) și Cosmin Sârbu (84).

După două etape disputate, doar patru echipe au reușit să obțină câte două victorii, deci maximum de puncte. Lider este Ripensia Timișoara, urmată de ASA Tîrgu-Mureș, FC Hermannstadt și ASU Politehnica Timișoara, toate cu câte 6 puncte, despărțite de golaveraj. Pentru ASA se poate spune că abia începe campionatul. Avantajul a fost acela că în primele două etape adversarele au fost modeste, dar un avantaj important pentru o echipă în reconstrucție. În următoarea se vor confrunta cu o echipă care se anunță una de mijlocul clasamentului, urmând ca primul adevărat test să aibă loc în etapa care urmează, una intermediară, care se va juca miercuri, 23 august, când ASA se va deplasa la Ripensia Timișoara, liderul după două etape. Cele două se află în frunte datorită faptului că au avut în față echipa de juniori a Sucevei, înscrisă doar pentru a nu pierde locul în eșalonul secund.

Așadar, în etapa a III-a, vineri, 18 august, de la ora 18.30, pe stadionul Trans-Sil, ASA Tîrgu-Mureș va întâlni Luceafărul Oradea. Bihorenii au susținut ambele partide pe teren propriu, dar au obținut un singur punct, 1-1 cu Sportul Snagov, care este de fapt Metalul Reșița, retrogradată dar rămasă în urma retragerii echipei FC Brașov și 1-2 cu Ripensia Timișoara. Un alt joc important va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, când vor primi vizita echipei mutate la Snagov

Echipa folosită în partida de la Suceava a avut componența:

Fl. Iacob – R. Băjan, C. Ene, Fl. Ilie (46-C. Chertes), D. Panait – P. Iacob, Luka Mijokovic – R. Licu (60-C. Sârbu), T. Petriș, D. Muntean – M. Schieb (46-Boiciuc).

Din lot au mai făcut parte: Moga – Candrea, Alex Stoica, Kilyen Szabolcs.

Autor

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *