Junior Sport devine proiect național!

Revista Junior Sport – Mureș

shadow

Asociatia Junior Sport (în calitate de inițiator), Consiliul Judetean Mures (în calitate de partener principal) începând de astăzi, dau startul primului număr național Revista JUNIOR SPORT – Mureș, ediție dedicată exclusiv promovării mișcării sportive (în special a celei juvenile) din județul Mureș și în care vor fi promovate și marile valori ale sportului românesc originare din această parte a țării. Distribuția va avea loc în școlile din județul Mureș. Independent de realizarea revistei, pe parcursul documentării și pregătirii articolelor, începând de astăzi și timp de aproximativ 3 luni, vom realiza o promovare online, pe această pagină de eveniment, dar și portalul web al proiectului www.juniorsport.ro și vom prezenta aspecte din viața sportivă a județului.

Când va ieși de sub tipar Revista Junior Sport – județul Mureș, Asociația Junior Sport (în calitate de inițiator) și Consiliul Județean Mureș (în calitate de partener principal) și Trima Events ((manager events & PR pentru proiectele initiate de Asociația Junior Sport), vor organiza o amplă acțiune de lansare a Revista JUNIOR SPORT – Mureș, acțiune ce va avea loc pe 9 decembrie 2017 la Palatul Culturii din Tg. Mureș. În cadrul acestui eveniment – numit generic „Concertul” sportului mureșan – micii sportivi de la cluburile din județul Mureș, în prezența unor mari nume ale sportului românesc (originare din acea zonă și nu numai), vor prezenta frumoase demonstrații. Tot în cadrul aceleași acțiuni, va avea loc și Gala de premiere „Născut pentru sport”. Cu sprijinul unor mari personalități ale sportului românesc, la gală vor fi premiați 10 cei mai merituoși sportivi mureșeni din ultimii 2 ani – 5 juniori și 5 seniori.

Din ianuarie 2018, Revista Junior Sport – Mureș va fi distribuită, GRATUIT, în școlile din județul Mureș, în cadrul acțiunii ”AZI SUNT PROFU’ TĂU DE SPORT!” (ca exemplificare, a se vedea aici una dintre edițiile desfășurate înBucurești https://www.youtube.com/watch?v=gnm14Qd8U3c), de către mari sportivi și reprezentanți ai instituțiilor de profil din județ, care, împreună cu echipa Junior Sport, vor promova și beneficiile educației fizice și sportului în rândul copiilor.

Așadar, Junior Sport – cel mai complex proiect de educație și cultură sportivă pentru copii din România (a se vedea aici o retrospectivă a activității noastre https://www.youtube.com/watch?v=WsIEaP2ZLfc), manifestat atât prin organizarea de evenimente de promovare sportivă și prin editarea și tipărirea Revistei JUNIOR SPORT – prima și unica revistă din România de promovare a sportului juvenil, cât și prin dezvoltarea unei platforme online – www.juniorsport.ro și a canalului youtube Revista Junior Sport –https://www.youtube.com/channel/UCuGU3eL35EfokTc0NCNnJyw, devine proiect național și astfel mesajul campaniei noastre permanente „TRIMITEȚI COPIII LA SPORT!” va ajunge în cât mai multe colțuri ale țării.

Autor

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *